Zairul, Zack, Harisa and Sasha's FotoPage


My name: zairul and zack
My Fotopage: http://zairul.fotopages.com/
About me: Pengalaman PC bengong tu perkara biasa.. tp tension sungguh kalau dah amik gambo byk2 pastu PC heng & abis sumer data terbang... sedih2... sebaik ada fotopages nih leh jugak share ngan frenz family people... and leh gak jdkan backup kekalau PC buat songeh lagi... tulih la kalau ada komen apape...
From: Japan
Camera:
Nikon
Other: D40
Nikon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Harlina Zakaria
Latest entry:Eishen Gakuen Higashino High School Study Visit
View this Fotopage entry
TINIS spa
Latest entry:Important Update and FREEBIES from Tini's spa.beauty.slimming
Hi all viewers, From now on, kindly visit our official website www.tinispa.com.my or our official facebook for www.facebook.com/tinispa for interesting promo, hot and amazing updates, quizzes (and GIFTS), invitation to special events and so much more! We are currently an authorised dealer for Dermalogica products and all fotopages viewers are entitled to get a FREE face mapping and skin health consultation. For enquiries or reservation, kindly call our respective outlets in Shah Alam at 03-5512 53... View this Fotopage entry
minami n family
Latest entry:River side festival
this year dpt pegi lagi festival ni. last pergi masa hadiff dlm perut mama.. sekarang pegi, hadiff kat luar perut mama..tp byk berdukung dok atas perut mama.. :-D View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
Noorzalila Muhammad Niza
Latest entry:(-_-)*
first day of ramadhan, her mood spoilt because of the 'shit' and the big slam on the door. it was just because of the gas tank and the eagerness to cook fade. feeling not being appreciated at all. she was just asking for help. she never failed to woke up early in the morning.never in her life doing cooking at such time. but because of the careness, she woke up. happily to make people's stomach full even the meals that she cook was as simple as sardine. somehow she got condemed for cooking the cheapest f... View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Anak Ayah
Latest entry:Ramadhan
View this Fotopage entry
rozana borhannodin
View this Fotopage latest entry
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
azeemah azizi
Latest entry:m.a.a.f
lama benar tak update fp nih...bz sgt2 latest picca of mu'az enjoiceeeee!!! View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
Izza Ismail
Latest entry:Our Bundle Of Joyyy..
http://lilypie.com/pic/080815/x2wQ.jpg() View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
smudgy fudge
Latest entry:New Food Blog!
I've transferred all food recipes and pictures to a new blog. http://smudgybakes.blogspot.com OR just simply click http://smudgybakes.blogspot.com/(here)! Enjoy! View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
Dora Ayub
sekrg mama dah pindah ke umah baru, nak berblogging la plak... so kalau nak baca, buka le kat mrskhairur.blogspot.com View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
nurul sheeda suhaimi
Latest entry:Shopping@Gotemba
View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
zulham salina
Latest entry:Back for Good--> Ct
Our bestfriend, Ct and her family is going back to Malaysia for good. We're so happy for her but of course a little sad. Gonna miss them so much. After 9 years for Ct and 11 years for Madoct life in Japan, they finally settled down back in Malaysia tanahair tercinta! When is our turn? :-) View this Fotopage entry
time for breakfast
Ley ha
Latest entry:Mussel Inn
My friends recommended this place as one of the best seafood restaurants in Glasgow -> http://www.mussel-inn.com/glasgow.asp(Mussel Inn), so we decided to set a date for dinner together. I had seafood chowder as the starter and a very big plate of seafood platter as my main dish. Lepas tu kekenyangan sangat-sangat. Phewwww~ :-O And they served a complimentary basketfull of yummylicious crusty bread. We even ordered for an extra basket of the crusty bread. Sedap betul roti dia tu. Ngee.. Ehee..entry... View this Fotopage entry
My seafood platter
acik jaja
Latest entry:pesta lilin
haaaa...skrg ni pakai kamera afif.. wooo afif da ada kamera shantek uuuuu.... very the mabeles... tayah edit2 da pic die... View this Fotopage entry
june amy
Latest entry:.::Ms J meet Mr I::.
Apa punyer entry la.. Pada hari ini Ms J pg mengedik ngan Mr I kt Kyros Kebab Street Mall Cyberjaya nie ha...Mr I adalah mangsa PoW Ms J...nak dijadikan cerita Mr I nie kawan alam maya Ms J bayangkan la...4 years dalam phone je...lastly we decide nak jumpe..mula2 tu berdebar gak..ye lah Mr I dah selalu tgk FP Ms J..means dia dah tau rupe Ms J...Ms J je yg tk pernah tau langsung rupe/pic Mr I nie ha... 8-) perasaan tekad dan berani untuk bersua kerana Ms J bawa kawan utk tutup scandal nanti..iaitu Ms J ku... View this Fotopage entry
shuhada solar
Latest entry:When my in-laws in Europe: Belgium
After jalan-jalan London, we went to Brugges using ferry. Very early in the morning around 3.30 am we checked-out from MH and drove to Dover Port. Our ferry supposed to depart at 6am but delayed to 7.30am.. it was a very nice & big ferry not like ferries at Penang :P we had our simple english breakfast on board and relax. Journey from Dover to Dunkerque,France took 2 hours. When we arrived at Dunkerque we drove straight away to Brugges. We spent 2 days here. When we arrived, it was nearly afternoon and ... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
eriena reena
Latest entry:maaf dipinta....
kepada kengkawan sekalian...saya memohon ampun maaf sbb dah lama gilerrrrrrrrrrrr tak update ,,...maklum laa baru kejer ni...n tak berkesempatan utk meng"shot" takper next time kalau ader yg terbaru kiter letak OKAY!!!!! :-> kepada mereka yg masih ader kelapangan sila sila menembakk...nati saya jenguh2 OK!!! 8-) View this Fotopage entry
nak balik nak tukar baju dah taklarat dah...BYE!!
KuRsHianS IX IV OO
View this Fotopage latest entry
abdila ezanee
Latest entry:Malaysia Decides 2008
View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
elly yusoff
Latest entry:Nuha 9 months
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
izzdanish n family
Latest entry::dengan namaNYA yang MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG:
assalamualaikum... adeh!puh..puhh..berabuk2 "rumah" nih..muram dan penuh bersawang...penuh kesedihan... awituh dah tutup rumah..but kawan2 ramai yg tanya kenapa..dan mereka mintak diupdatekan......... setelah berfikir positif....mungkin "rumah" ini..boleh dijadikan tempat luahan hati..dan mungkin dgn itu mendapat motivasi diri dari teman2 cyber...... :-) .. ok..apapun saya tidak akan SESEKALI menulis dgn open..apa yg berlaku pada kami..yg tahu..biarlah..yang xtahu..biarlah... "Thanks for all the w... View this Fotopage entry
aksi hero waktu tido...:)
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
ayah mama
Latest entry:CUTE!
* http://www.youtube.com/watch?v=atYDtW5hlxU&feature=player_embedded sihat ye nak...fateh jgn nakal2..jgn susahkan org..jd anak yg membantu,ye? MAMA SAAAAAAAAAAYANG FATEH! View this Fotopage entry
alhamdulillah..mknan sedap2!
faizal omar
Latest entry:Salam Aidilfitri 1429
Maaf Zahir & Batin Ikhlas dari saya View this Fotopage entry
Emi Razlan
Latest entry:Juz Wanna Share
View this Fotopage entry
makan!!
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
azmir kich
Latest entry:Shahida and Tonjang Wedding
Location : Tampin , Negeri Sembilan View this Fotopage entry
phyruzze rosle
Latest entry:Snowboard Stuff
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
MUHAMMAD MUHSIN IDRIS
Latest entry:Pasar Tani MEGA - FAMA - Shah Alam
Shah Alam .... tepi stadium .... depan tesco. Nasrul, frozen food enterpreneur ... sesapa na cari dia, ni link to his frenster ... leh tinggal msg kat situ. http://profiles.friendster.com/4961275 View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Nurin Yazam
Latest entry:P Ramlee The Musical
View this Fotopage entry
kichi kenterong
Latest entry:triple seven
lucky shot number 777 on the d80. View this Fotopage entry
seven seven seven
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
meso bahari
Latest entry:my wedding ...
Assalamualaikum.... Tanggal 18 Ogos 2007..dgn rahmat dan kebesaran yg Maha Kuasa....kami telah selamat diijabkabulkan di kuantan..Alhamdulillah..tiada apa yg mampu kami ungkapkan selain kalimah syukur ke hadrat-Nya... Alhamdulillah segala majlis berjalan lancar...kenduri meriah dgn sungguh ramai tetamu yg hadir sampai tak cukup tgn nak layan...so sori yerk....n terima kasih kepada hadirin yg hadir... well kali nih kami nak upload gambar2 utk tatapan semua...just sbg tanda kenangan ...so layan la ye... View this Fotopage entry
mohsein shariff
Latest entry:i'm being tatoee down
lately, i'm being tatoee down by a disease called 'malas'.. this terminology has affected me through out some month until recently i realised; "darn! i have let down my own potential.." After so much hype in the first place now i am in a very platonic situation which might cause me my interest in photography.. ohh god please help me overcome this..... View this Fotopage entry
viva malaysia
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Eleena Photography
Latest entry:Moved!
Hey people. I've moved to a personal blog http://blog.enaphotography.com(here). See ya guys there! View this Fotopage entry
yanie yazid
Latest entry:my fabs kittens
View this Fotopage entry
zaid tosho
Latest entry:Onomichi Hanabi Taikai
semalam kitaorg gi tgk hanabi taikai kat Onomichi. ramai wooo org... dah la paneh.. seperti bese...aku mengamek gambo. tapi byk gambo gegor la plak...aiseh LOL niih mungkin sbb basha ikut skali..tuh yang bat gambo2 aku gegor tuh.. ekekkeke :P View this Fotopage entry
aishah kamarudin
Latest entry:pantai
View this Fotopage entry
wattchaaaaaaaaaaaaa!!!
d a y a t S s
Latest entry:Sisterly love
View this Fotopage entry
Daniel Zain Photography Weddings
Latest entry:Australia Portrait Sessions November 2009
Hi everyone! I'll be in Australia from November 18th till December 2nd 2009. I'll be open during the following days for Portrait sessions for anyone interested in getting some good memories preserved before 2010 comes along. Sydney: November 24th - 29th (6 days) I'm looking forward to some good times there and I hope you'll be part of it! Drop me an email at: info@danielzain[dot]com for details. http://danielzainphotography.blogspot.com/2009/09/australia-sessions-november-2009.html ... View this Fotopage entry
Shaliza Kadir
Latest entry:Eventful Kerteh
My trip to Kerteh last 2 weeks was nothing short of being eventful.... But i still had fun taking pictures... View this Fotopage entry
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
ain eyes
Latest entry:いちご狩り and Picnic
Lagi trip jalan-jalan warga Nagoya :-D Cuaca cerah FUN!FUN!FUN! :horay: p/s:hasil dpd kamera sendiri.Untuk gambar2 lain yg lebih menarik sila click pd inda,dayah and kak rosmarlina punya fp juga ;-):::kalau derg dah upload la. いちご狩り @ Minami Chita Ichigo no Sato Picnic @ Blue Sun Beach View this Fotopage entry
nak balik da~
TKC nineTwo nineSix Weddings
Latest entry:Hida's
View this Fotopage entry
nafisah suyuti
Latest entry:Afia's
View this Fotopage entry
MySaRa iZmiR
Latest entry:Rayyan @ Fukui,Japan
View this Fotopage entry
mutiara shinju
Latest entry:MOVED to http://www.mutiarashinju.com Renewal SALE max 20% OFF !
Dear visitor and friends How are you doing? It's now April and spring breeze all over. So refreshing. mutiarashinju have a great news for all. We would like to announce our renewal website at: http://www.mutiarashinju.com (best viewed using the Internet Explorer) [color=olive]Yes! Mutiarashinju has moved from http://mutiarashinju.fotopages.com to a new website which all of you could access at http://www.mutiarashinju.com. Just click the link and you could view all of our Japan ... View this Fotopage entry
arief mokhtar
Latest entry:The Wedding of Arief & Nadiah
View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
hanifah halit
Latest entry:Hanami 2007 @ Handayama
ni gara2 tpengaruh ngn arip ar wat bende alah nih.kate xder ape nk wat..hehe! :P View this Fotopage entry
kiyomizutera
fariz bad
Latest entry:Kyoto...machinami
View this Fotopage entry
silver shadow
Latest entry:Raya Pictures
Selamat Hari Raya to all, well x terlambat rasanya lagi sbb masih dlm bulan Syawal. Hari ni last day posa nam..wuhuu esok raya :) A few of raya pictures, no family photo or anything, just a couple of pics that I've taken masa kat kampung. Bukan pe, wife dlm pantang & the baby is too small to be taken into family pictures, maybe bln depan ke, saja2x nak pegi kedai gambo, nak amik gambo family..hehehe...sounds crazy? (my wife punya idea...hahahah) Cuti raya panjang 1 minggu, raya ok, the food was SUPERB... View this Fotopage entry
Dari blakang: Ayahsu, King, Adam, Aliff & "Pakcik" Adam dan Alif
naf naf
Latest entry:hari raya tahun ini~
View this Fotopage entry
antar onesan gi klia....
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
azidi adnan
Latest entry:Kusess Gath 06 - Ulu Yam
merujuk kepada tajuk di atas.... ade laa dalam 15 orang pegi kot time tu... sangat best dan harus dilakukan selalu demi merapatkan talian silaturrahim... aiceh... berikut adalah gambar2 nya yaa... pastu alang2 diselitkan juga gambar masa wedding cikgu hazila aritu... sekian harap maklum.... View this Fotopage entry
assie schcuzie
Latest entry:Graduation ceremony
I guess this is the happiest moment of my life (to this date). Thank you Allah for Your blessing, mak, abah, imah and epoi for the prayers, Bugsy and Akmal for the beautiful friendship, Dr Paul Lewin for being so cool and supportive (the best supervisor and friend ever), hmm... the list will go on and on. There are so many people out there who have made that graduation day (and result) possible. Ah.. you know who you are. Thanks ever so much! Hanya Allah yg dapat membalas :-) :-) ..mak, abah, the cert... View this Fotopage entry
My grad flowers, courtesy of Asda
cheyu che ajid
Latest entry:buah hati kesayangan hamba
akhirnya impianku sudah tercapai untuk memilikinye.... 8-) View this Fotopage entry
Ahmad Faizal Yahya
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES ISRAEL LAKNATULLAH!!
View this Fotopage entry
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
shambie adzhan
Latest entry:raya aidilfitri 2005
venue: fiz's+aneips's house date: raya ke berapa ntah aku dh lupa :) View this Fotopage entry
besarnya suma org
nur farhana
Latest entry:motorshow nagoya 2005
View this Fotopage entry
underground band
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
Hidayat Tarikon
Latest entry:My journey...(episode 3)
View this Fotopage entry
Irish Aichi Hotel, Nagoya....
kia chips ahoy
Latest entry:Okayama Castle
View this Fotopage entry
Daihatsu Mira Avanzato R TR XX
wanie echo
Latest entry:bbq
mari bbq... :-> View this Fotopage entry
mama harith
Latest entry::: 1-May-05 :: 30th Anniversary Atuk Abah & Atuk Mak ::
happy 30th anniversary to atuk abah and atuk mak! :ty_ty: here are some photos at the hotel, cultural village and kuching waterfront... p/s sorry lambat load, busy lerr... View this Fotopage entry
nih kita punya mok yun.. yayang mok yun, tolong dukung harith..
farhati tajuddin
Latest entry:umrah 15th april 05-27th april 05
View this Fotopage entry
no name
Latest entry:Pride,Passion,Tradition...
The Centennial Celebration Day of The Malay College Kuala Kangsar...congrats koleq!the day The Malay College Kuala Kangsar was announced as one of the national... View this Fotopage entry
Razif Mohd Puteh
Latest entry:Baikingu
View this Fotopage entry
siti hatipah kasiru
Latest entry:Masa Itu Emas
Masa Itu Emas Merujuk bahagian buku ini bertajuk conference time machine,masa adalah unsur utama Physics.Seperti yang kita tahu,halaju,momentum dan vector mempunyai unit s iaitu saat.Ini menunjukkan satu detik berupaya menampung tuah atau kemurkaan Tuhan ke atas manusia.Di sini saya merujuk ayat surah Yasin iaitu ,Jadi ,maka jadilah.Ingin juga saya mengingatkan pembaca,kedudukan pemimpin negara serta datuk dan nenda mewakili sistem khalifah di muka bumi.Iaitu,menerusi keadaan yang tanpa ... View this Fotopage entry
kakak nombor tiga name khadijah
xxx xxx
View this Fotopage latest entry
Jemster Jr
Latest entry:Borakphoto Task #6 - Black & White
Task Borakphoto - Black & White View this Fotopage entry
Oja Moja
Latest entry:Seven
_______________ "And isn't it ironic...dontcha think?" .Ironic,Alanis Morissette. View this Fotopage entry
Super Duper
Latest entry:She Cries
View this Fotopage entry
bunge cengkih
View this Fotopage latest entry
george omaley
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016